16/06/2024

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Dutch Powerlifters, een toegewijde groep powerlifters en enthousiaste liefhebbers van de sport uit Nederland. Ons doel is om een bron van waardevolle informatie te zijn voor de Nederlandse powerlifting gemeenschap.

Onze missie

Bij Dutch Powerlifters zijn we gepassioneerd over powerlifting en streven we ernaar om de sport te bevorderen en te ondersteunen in Nederland. We geloven in het delen van kennis en informatie die atleten van alle niveaus kan helpen om hun prestaties te verbeteren en te genieten van alles wat powerlifting te bieden heeft.

Wat kun je verwachten?

Op onze website plaatsen we regelmatig informatieve artikelen, tips en updates met betrekking tot powerlifting in Nederland. Of je nu een beginnende lifter bent die zijn techniek wil verbeteren, een ervaren atleet die zijn PR’s wil breken, of gewoon ge├»nteresseerd bent in de wereld van powerlifting, we hebben iets te bieden voor iedereen.

Dank je wel voor je bezoek

Bedankt voor het bezoeken van Dutchpowerlifters.nl. We hopen dat je de informatie nuttig vindt en kijken ernaar uit je te ondersteunen op je powerliftingreis. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Aarzel niet om dat te doen. Samen streven we naar sterke prestaties en groei in deze sport die we zo liefhebben.